Over ons

home / over ons

Fashion Stoopen is een echt familiebedrijf, overgedragen van generatie op generatie sinds 1945. Momenteel staat Mark Stoopen (derde generatie) aan het hoofd van het bedrijf en is de vierde generatie al volop in de leer.

Het familiegevoel is ook voelbaar op de werkvloer. De meeste medewerkers werken al jaren voor Fashion Stoopen en kennen de winkel als hun broekzak. Zo hebben we steeds de nodige experten voor stijladvies. 

In onze mooie grote winkel (2.000m²) in Lille vind je meer dan 50 topmerken voor groot en klein.

Voor heren zijn dit onder meer Lyle&Scott, Calvin Klein, Jack&Jones, PME legend, Marc O’Polo, Petrol, O’neill, Gabbiano, Lerros, No Excess, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Ammann en nog vele andere.

Voor dames hebben we dan weer Betty Barclay, Hailys, Rebelle, s.Oliver en Street one  in het aanbod zitten maar ook Vero Moda, Tommy Hilfiger, Street One, Only, Batida, Angels, K-design, Victoria, …

Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod aan kindermerken, communiekledij, ondergoed en accessoires.  

1945
PJ Stoopen richt het ondergoedmerk 'HL Tricot' (ook gekend als 'het molentje') op in Tilburg, Nederland
1970
De zoon van PJ Stoopen neemt het bedrijf over en verhuist het bedrijf naar Lille, België
Jaren '80
Stoopen opent een winkeltje met Belgisch kwaliteitsondergoed. Alom bekend als 't Fabriekske
Jaren '90
Het assortiment wordt uitgebreid met bovenkledij.
1996
Mark Stoopen (derde generatie) neemt op zijn beurt het bedrijf over en breidt de winkel uit naar een multibrand store van 1.000m²
2010
De winkeloppervlakte wordt verdubbeld.
2021
Vierde generatie Xander Stoopen stapt mee in het bedrijf en werkt mee aan het digitale verhaal van Fashion Stoopen met de lancering van de webshop.
7/7 geopend

Ons team staat alle dagen voor je klaar,
van maandag tot zondag.

Grote parking

Onze winkel is makkelijk bereikbaar
en voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Breed assortiment

Fashion Stoopen is een multi-brand store met
meer dan 50 verschillende merken.

Klantenkaart

Bij Fashion Stoopen belonen we onze trouwe klanten graag met een leuke korting op de volgende aankoop. Het tegoed bedraagt steeds 5% van het vorige aankoopbedrag. Geen zorgen, wij houden dit allemaal zorgvuldig bij in ons kassasysteem. Zo kan jij eender wanneer je openstaande tegoed opvragen. Handig toch? Bovendien genieten trouwe klanten ook nog van heel wat andere voordelen.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor je vriend(in), mama, papa, collega,..? Verras je geliefden met een Fashion Stoopen cadeaubon en laat hen kennis maken met ons ruime aanbod aan kleding, accessoires en ondergoed. Het bedrag is steeds volledig zelf te bepalen en de bon is een jaar geldig. Met een Fashion Stoopen cadeaubon zit je altijd goed en is shopplezier gegarandeerd.